domingo, 20 de diciembre de 2009

FER DE MESTRES - Eulàlia Bosch

Eulàlia Bosch és professora de filosofia, cap del servei educatiu del Museu Nacional de Catalunya, directora de galeria i exposicions i per descomptat escriptora.
Primerament del dolors ens la presentat d' una forma més personal. Ens la descrit com una persona que manté un constant diàleg amb el seu entorn d' aquesta manera recull experiències i es d' on treu la seva creativitat a l' hora d' actuar en el seu dia a dia.
Té un gran respecte i valoració per l' educació, tot ho relaciona amb algun element educatiu adreçat a la societat, ella manté una gran proximitat amb tots aquests elements (familia, nens , ciència,art...) tot treballant directament amb ells.
Com futurs mestres ens ha explicat la importància del entorn i com són els infants.
Hem d' ajudar als nens a reconèixer el seu propi entorn per poder-lo integrar a la nostra vida i ha l' educació d' aquests.

Els nens són curiosos per necessitat,han de fer preguntes, com a mestres hem d' alimentar aquesta curiositat. Per contestar aquestes preguntes hem d' observar l' entorn i portar-lo a què el conègui.

Creu en la gran importància del infant amb el contacte del medi, realitzar excursions, visites a museus, teatre,cinema...

No només amb ells, sinó també nosaltres. Per nosaltres perquè no perdem l¡ interès i les ganes d' aconseguir més i per tant de transmetre més.
Aquests són alguns dels temes i consells que ens ha donat Eulàlia Bosch.

No hay comentarios:

Publicar un comentario