viernes, 27 de noviembre de 2009

UN MÓN DE COLORS

El títol de la imatge fa referència al caràcter de la Clara, la part d' ella que he pogut descobrir en aquest mes d' universitat. El que més m' agrada de la Clara i el que més em crida l' atenció és que sempre té un bon somriure a la cara per a tothom. Tant a les vuit del matí com a última hora quan tots estem cansats i adormits. Menys ella que et saluda amb una rialla d' orella a orella i que és inevitable no tornar-li.
La podria definir com una noia alegre, feliç, riallera sempre parlant i fent broma. M' imagino que no serà tot perfecta i de color de rosa, que també tindrà les seves preocupacions però fins al moment no ho he pogut veure. Més endavant la podré descobrir o per el contrari sempre és una noia optimista.
Amb els "colors" volia transmetre que és optimista i riallera unes virtuts que hauriem de procurar tenir tots per ser feliços.
La segona idea que volia transmetre, com el títol indica, la Clara sempre està al seu món. És molt despistada i no aconsegueix estar concentrada a classe, sempre està preguntant la feina que toca per fer a casa. La qual cosa ens fa entendre que quan està a classe ella està evadida en el seu món. Amb això no vull dir que sigui mala estudiant perquè estic convençuda que ha l' hora de la veritat és molt estudiosa i responsable però amb aquest punt de despistada i caòtica que la fan ser tant especial.

No hay comentarios:

Publicar un comentario